BOKA SPAPAKET

Stora utepoolen är stängd i februari och mars. 

Afternoon Spa Mars

Pris från 1195:-/person

Ett extra mysigt paket för er som uppskattar ljusa och lugna eftermiddagar i en härlig spamiljö för att sedan avnjuta er middag i restaurangen.

Paketet inkluderar spa inträde på ankomstdagen 14:00-18:00, 2-rätters middag i restaurangen, övernattning och frukostbuffé på avresedagen.

Late Night Spa Mars

Pris rån 1195:-/person

Detta paket är särskilt utformat för er som vill avnjuta en tidigare middag för att sedan gå ner till en lite festligare stämning i härlig spamiljö. 

Paketet inkluderar 2-rätters middag i restaurangen, spa inträde på ankomstdagen 19:00-23:00, övernattning, frukostbuffé på avresedagen.

"Mitt i prick" 

Pris från 1695:-/person

Ett paket för er som vill fira påsken med en vistelse hos oss som inkluderar det mesta. 

Paketet inkluderar spa inträde på ankomstdagen, 1 glas cava, 3-rätters middag, övernattning och frukostbuffé på avresedagen.

Gourmetpaket

Pris från 1995:-/person

Ett paket för er som vill fira påsken med en lyxigare vistelse hos oss. 

Paketet inkluderar spa inträde på ankomstdagen, 1 glas cava, 5-rätters middag, övernattning och frukostbuffé på avresedagen.

Early Afternoon

Pris från 1195:-/person

Ett extra mysigt paket för er som uppskattar tidiga eftermiddagar i en lugn och skön spamiljö för att sedan avnjuta er middag i restaurangen.

Paketet inkluderar spa inträde på ankomstdagen 12:00-15:00, 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé på avresedagen.

Afternoon

Från 1195:-/person

Ett extra mysigt paket för er som uppskattar ljusa och lugna eftermiddagar i en härlig spamiljö för att sedan avnjuta er middag i restaurangen.

Paketet inkluderar spa inträde på ankomstdagen 15:30-18:30, 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé på avresedagen.

Late Night 

Från 1195:-/person

Detta paket är särskilt utformat för er som vill avnjuta en tidigare middag för att sedan gå ner till en festligare stämning i härlig spamiljö.

Paketet inkluderar 2-rätters middag, spa inträde på ankomstdagen 19:00-22:00, övernattning och frukostbuffé på avresedagen.

 

Incheckning till hotellet är från kl 15:00. 

Vid bokning av spapaket ingår inte behandling. På grund av Covid-19 genomför vi just nu inga behandlingar i vårt spa, detta på obestämd tid.

Vi har 15 års gräns för inträde till vårt spa. 

BOKA SPAPAKET

Information

Här hittar du våra öppettider, tillfälliga erbjudanden och trivselregler.

Läs mer

Kerstin Florian

Vi använder oss av Kerstin Florians lyxiga & prisvärda produkter.

LÄS MER