BOKA SPAPAKET

Afternoon Spa

Ett extra mysigt paket för er som uppskattar ljusa och lugna eftermiddagar i en härlig spamiljö för att sedan utspisa en senare middag i restaurangen. Ni har trevlig prosecco och chokladpraliner på hotellrummet och avrundar vistelsen dagen efter med en god frukost på vår Veranda.

Paketet inkluderar spainträde på ankomstdagen 14:00-18:00, 1/2 fl cava & praliner på hotellrummet, 3-rätters middag kl 19:30 och frukostbuffé på avresedagen.

Late Night Spa

Detta paket är särskilt utformat för er som älskar lite festligare stämning i härlig spamiljö. Ni inleder med 1/2 fl cava och praliner på rummet, sedan serveras er middag i restaurangen kl 18:00 för att därefter njuta i Spa Orangeri mellan 19:00 och 23:00. Förvänta dig sedan god sömn i underbart sköna sängar!

Paketet inkluderar 1/2 fl cava & praliner på hotellrummet, 3-rätters middag kl 18:00, spainträde på ankomstdagen 19:00-23:00 och frukostbuffé på avresedagen.

Cozy Sunday

Söndag är sen gammalt en vilodag, den ultimata dagen att ladda upp batterierna inför kommande vecka. Självklart erbjuder vi det perfekta paketet för detta.

Vid ankomst smakar ni vår goda brunch, därefter får du ett avkopplande besök i Spa Orangeri. På kvällen serveras en härligt komponerad 2 rätters middag bestående utav huvudrätt och dessert efter säsongens råvaror. Efter en god natts sömn i magiska Dux-sängar inleder ni morgonen med frukost innan avresa. Frukosten serveras redan från 06:30, perfekt att kombinera med den inledande arbetsdagen för många.

Paketet innehåller:

  • Brunch 13:00
  • Spainträde 14:00-18:00
  • 2 Rätters middag 19:00
  • Övernattning på hotellet
  • Frukost på avresedagen

Observera! Vid bokning av spapaket ingår inte behandling. På grund av Covid-19 genomför vi just nu inga behandlingar i vårt spa, detta på obestämd tid.

Vi har 15 års gräns för inträde till vårt spa. Med undantag för Söndagar 14-18, då gäller 10 års gräns.

BOKA SPAPAKET

Information

Här hittar du våra öppettider, tillfälliga erbjudanden och trivselregler.

Läs mer

Kerstin Florian

Vi använder oss av Kerstin Florians lyxiga & prisvärda produkter.

LÄS MER