Centralt beläget vid Gamla torg, ca 10 min promenad från stationen med en fantastisk natur inpå knuten. På Gästis finns möjligheter till konferens för både stora som små företag.  Frukostmöten, arbetsluncher, hel- och halvdagskonferenser. Längre konferenser med övernattning. Fräscha lokaler med plats för upp till 80 personer i biosittning. Vi har även tillgång till Kulturhuset Anders, 3 min gångväg från Gästis.  En spännade lokal  med scen och plats för 180 personer. Teknisk utrustning, konferensmaterial, vatten och frukt. Alla övernattande konferensgäster tränar gratis på Friskis & Svettis i byggnaden alldeles intill. Restaurang, engelsk pub och SPA gör Er konferens extra njutbar. Vi samarbetar med Ringsjö Wärdshus vilket öppnar upp ännu fler möjligheter.  Vi paketerar en lösning som passar just ert företag. Vår konferensvärd hjälper dig att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens.

Kontakta oss gärna via mejl påkonferens@hoorsgastis.se för mer information, offert och bokning.