En familjär arbetsplats i mitten av Skåne!

Serveringspersonalen hos oss på Höörs Gästgifwaregård är några utav de viktigaste byggstenarna för att helheten ska hålla ihop. Personer som brinner för mötet med andra människor, service och som har det där ”lilla extra”. Har du strålande charm, glimten i ögat och intresse för mat och dryck? Då kan detta vara jobbet för dig!

Höörs Gästgifwaregård öppnade dörrarna första gången 1692, trots stora förändringar historiskt sätt lyckas vi än idag ge gästerna en aning om alla berättelser som sitter i väggarna. Stor renovering genomfördes 2015 och idag ser vi anläggningar med ny och modern utrustning. Med finess och fingertoppkänsla har designen lyckats behålla charm och historia. Vi erbjuder våra gäster en helhetsupplevelse från det att de checkar in på hotellet, tar en lugn stund i vårt spa, äter gott i restaurangen och kanske tar ett glas i baren innan läggdags. Ända tills de vaknar morgonen efter, sätter sig på uteserveringen i solen med sin frukost innan de checkar ut. Ständigt siktar vi efter att skapa en känsla av trivsel och välmående!

Jobbet som servitris/servitör innebär att du tillsammans med övriga teamet siktar mot att leverera en oförglömlig vistelse för våra gäster. Vi välkomnar gästerna hem till oss på Höörs Gästis, som vi i ordspråk kallas, och bjuder in de till oss. En familjär stämning och ett välkomnande bemötande både för våra gäster men också internt är viktigt för det stora samarbete vi dagligen gör.

Vi söker dig som…

… har minst 2-3 års erfarenhet inom servering
... övergripande kunskap om dryck
... behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
… har god känsla för effektivitet och strukturerat arbete.
… känner passion för människor och vill vara där för att leverera utmärkt service.
… är flexibel och effektiv i sitt arbetssätt.
… lär sig snabbt och har humor nära till hands.

Detta värdesätter vi extra...

… har körkort
… bor i närheten av Höör

Denna tjänsten passar dig som …

... studerar eller arbetar men önskar något vid sidan om

Övrig information:

  • Arbete förekommer främst kvällstid och helger
  • Intervjuer sker fortlöpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas så snart som möjligt
  • Anställningen kan leda till en tillsvidareanställning på 75%

För att ansöka:

  • Vi vill gärna se på ditt cv, skriv relevant erfarenhet som kan vara användbar i din ansökan.
  • Skicka ett personligt brev till oss. Vi vill gärna att du förklarar för oss lite om vem du är, men framförallt om din motivation till att söka just detta jobbet

Vi alla önskar dig varmt lycka till med dig ansökan, hoppas vi hörs snart!

Ansök här
Skicka in ditt cv och ansökningsbrev till ida.maran@hoorsgastis.se. Skriv: "Ansökan Serveringspersonal", i ämnesraden