En härlig arbetsplats mitt i Skåne!

Som vaktmästare hos oss på Höörs Gästgifwaregård har du viktiga funktioner som får det stora kugghjulet att fortsätta snurra. Vi söker dig som tycker om att arbeta fysiskt, självständigt och med stor känsla för service! Är du effektiv, noggrann och villig att lära dig nya saker? Då kan detta vara jobbet för dig!

Höörs Gästgifwaregård öppnade dörrarna första gången 1692, trots stora förändringar historiskt sätt lyckas vi än idag ge gästerna en aning om alla berättelser som sitter i väggarna. Stor renovering genomfördes 2015 och idag ser vi anläggningar med ny och modern utrustning. Med finess och fingertoppkänsla har designen lyckats behålla charm och historia. Vi erbjuder våra gäster en helhetsupplevelse från det att de checkar in på hotellet, tar en lugn stund i vårt spa, äter gott i restaurangen och kanske tar ett glas i puben innan läggdags. Ända tills de vaknar morgonen efter, sätter sig på uteserveringen i solen med sin frukost innan de checkar ut. Ständigt siktar vi efter att skapa en känsla av trivsel och välmående!

Jobbet som vaktmästare innebär att du tillsammans med övriga teamet siktar mot att leverera en oförglömlig vistelse för våra gäster, detta är du med och tillser bakom kulisserna. Du kommer att arbeta dagligen med underhåll av hela fastigheten vilket innefattar kontroll av vår spaanläggning, trädgårdsarbete, estetiskt arbete vid trasiga möbler eller dyligt, förflyttning av möbler samt diverse övriga uppgifter.

Vi söker dig som…

… kan arbeta fysiskt och självständigt
… klarar av trädgårdsarbete, underhåll av en fastighet och har intresse för att lära sig nya saker
… har lätt för att se en helhet och arbeta för att det yttre ska se bra ut
… är flexibel och effektiv i sitt arbetssätt
… lär sig snabbt och har humor nära till hands
... samarbetar väl med andra och gärna sträcker ut en hjälpande hand

 

Övrig information:

  • Vi söker vaktmästare med anställning på 60%
  • Arbete kan förekomma dagtid och upp till varannan helg
  • Intervjuer sker fortlöpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas så snart som möjligt

 

För att ansöka:

  • Vi vill gärna se på ditt cv, skriv relevant erfarenhet som kan vara användbar i din ansökan.
  • Skicka ett personligt brev till oss. Vi vill gärna att du förklarar för oss lite om vem du är, men framförallt om din motivation till att söka just detta jobbet

Vi alla önskar dig varmt lycka till med dig ansökan, hoppas vi hörs snart!

Ansök här
Skicka in ditt cv och ansökningsbrev till ida.maran@hoorsgastis.se. Skriv: "Ansökan Vaktmästare" i ämnesraden