Vi söker en sprudlande Spavärd!

Gästgiveriets Spa har blivit populärt, så vi behöver mer hjälp! Som Spavärd hos oss jobbar du i vårt vackra Spa Orangeri. Det är du som blir både första och sista ansiktet för spagästen. Brinner du för kontakten med andra människor och en varierande arbetsdag? Då kan detta vara jobbet för dig.

Höörs Gästgifwaregård öppnade dörrarna första gången 1692 och trots stora förändringar historiskt sätt lyckas vi än idag ge gästerna en aning om alla berättelser som sitter i väggarna. Stor renovering genomfördes 2015 och idag ser vi anläggningar med ny och modern utrustning. Med finess och fingertoppkänsla har designen lyckats behålla charm och historia. Vi erbjuder idag våra gäster en helhetsupplevelse från det att de checkar in på hotellet, tar en lugn stund i vårt spa, äter gott i restaurangen och kanske tar ett glas i puben innan läggdags. Ända tills de vaknar morgonen efter, sätter sig på uteserveringen i solen med sin frukost innan de checkar ut. Ständigt siktar vi efter att skapa en känsla av trivsel och välmående!

Jobbet som Spavärd innebär att du tillsammans med övriga teamet siktar mot att leverera en oförglömlig vistelse för våra gäster. Du kommer arbeta självständigt med att ta emot gästen, visa de runt i spat, ha koll på dagens bokningar och planeringen gällande dagens behandlingar. När dagens pass slutar kan du behöva stänga själv, då behövs koncentration och noggrannhet.

Vi söker dig som …

... brinner för god service och varmt bemötande
… har god arbetsmoral
… kan arbeta självständigt med mycket initiativförmåga
... är snabblärd och har god systemförståelse

Meriterat …

... tidigare arbete inom reception, servering eller spaverksamhet
... utbildad massör/hudterapeut/spaterapeut

Denna tjänsten passar dig som …

... studerar eller arbetar men önskar något vid sidan om

Övrig information:

• Vi söker Spavärd med arbete på kvällar, helger och främst under sommartid
• Intervjuer sker fortlöpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

För att ansöka:

• Vi vill gärna se på ditt CV, skriv relevant erfarenhet som kan vara användbar i din ansökan.
• Vi vill gärna att du förklarar för oss lite om vem du är, men framförallt om din motivation till att söka just detta jobbet.

Vi alla önskar dig varmt lycka till med dig ansökan, hoppas vi hörs snart!

Ansök här
Skicka in ditt cv och ansökningsbrev till spa@hoorsgastis.se. Skriv "Ansökan Spavärd" i ämnesraden