Bröllopsarrangemang

Att gifta sig är en av livets största händelser. Inramningen med natur, komfort och den kulinariska upplevelsen är viktig för att minnet skall bestå i många år framöver. Vi har möjlighet att arrangera bröllopsfesten för upp till 100 sittande gäster, och med gångavstånd till Höörs Kyrka blir det möjligt att skapa en underbar helhet. Naturligtvis skall ni som brudpar tillbringa bröllopsnatten i vår Royal Svit som tar upplevelsen till något utöver det vanliga.

Läs mer och se vårt bröllopserbjudande här.
Kontakta oss för offert och bokning av bröllop.

 

 
 

Kräftkalas

Vårt paket är en unik upplevelse under två dagar som avslutas med ett hejdundrande äkta svenskt kräftkalas. Vi fiskar kräftor, skjuter lerduvor och är du golf-, MTB- eller vandringsintresserad så gör vi din vistelse komplett.

Förutsättning: Vid fem unika tillfällen under augusti och september. Grupp på 8-12 personer. Fångstredskap, skytteutrustning och ammunition ingår. Fångstgaranti: minst 5 kg kräftor per grupp. Transport mellan boende och aktivitet ingår.

Kräftkalas: 2 dagar: 4 995:-/person
Kontakta oss vid bokning av paket.

 
 

Golfa på Bosjökloster

Vi erbjuder en härlig helhetsupplevelse med golf hos vår samarbetspartner Bosjökloster GK.

Förutsättning: Tillgängligt april-oktober. Starttider anordnas av Gästgifweriet. Transport mellan boende och aktivitet kan erbjudas.

Golfpaket: 2 dagar greenfee, del i dubbelrum och 3-rätters middag för 2 personer: 2 450:-
Kontakta oss vid bokning av paket.

 

 
 

Naturvandring

Området i närheten av Höörs Gästgifwaregård har ett unikt utbud av natursköna vandringsleder med varierande längd.

Mer information om aktiviteten och möjlighet till bokning kommer inom kort.

 

 
 

MTB Cykling

I vår närhet finns det ett stort utbud av utmanande slingor för MTB-entusiasten, i olika distanser och svårighetsgrader.

Mer information om aktiviteten och möjlighet till bokning kommer inom kort.

 

 
 

Skånes Djurpark

Vi har ett nära samarbete med Skånes Djurpark som är världens största djurpark med nordiska djur. Tillgängligt april-november.

Familjepaket: 2 vuxna och 2 barn (3-12 år), logi (extra sängar i dubbelrum), inträde inkl. 2-rätters middag. Lågsäsong 8 april-9 juni: 3 545:-
Högsäsong 10 juni-20 augusti: 3 845:-

Julpaket: Läs mer om vårt julpaket här.
Kontakta oss vid bokning av paket.

 

 
 

Paddla kanot

I en lummig, lugn och naturskön miljö upplever du en halv- eller heldagsutflykt på Rönne å. Aktiviteten arrangeras tillsammans med vår samarbetspartner Kanotcentralen.

Förutsättning: Tillgängligt april-september. Utlämning av kanoter i Stockamöllan kl. 09-11, upphämtning vid Djupadals mölla.

Paddlingspaket (familj): 2 vuxna och 2 barn (3-12 år), 2 kanoter inkl. utrustning, logi (extra sängar i dubbelrum) och 2-rätters middag: 3 995:-
Kontakta oss vid bokning av paket.

 

 
 

Ädelfiske

I en fantastiskt naturskön miljö fiskar du regnbågslax. 

Förutsättning: Tillgängligt mars-juni och september-november. Grupp på 8-12 personer. Barn upp till 11 år fiskar gratis i sällskap med vuxen. Fångstredskap finns för uthyrning (spinn och flugfiske). Transport mellan boende och aktivitet kan erbjudas.

Ädelfiskepaket: Heldag: 2 250:-/person
Kontakta oss vid bokning av paket.