Julstämningen är ingenting vi skojar bort på Höörs Gästgifwaregård. Julen är vår favorithögtid! Vi bjuder in er till härliga dekorationer, mysig stämning och fantastiskt god mat för hela sällskapet.

Är ni över 20 personer får ni möjlighet att boka in er på valfria kvällar i december, i mån av ledig plats.
Pris: 545:-/person
Bokning: endast via mail till bokning@hoorsgastis.se

Kom in på en kopp glögg och pepparkakor. Fortsätt sedan med flera olika sorters sill, bland annat Rositas kräftströmming. Ägg, rökt ål, olika sorters kål, gravad lax, rökt korv, julskinka och mycket mer som fortsättning. Byt tallriken mot något småvarmt där vi serverar likt traditionen allt från köttbullar, revben och prinskorv, till Janssons frestelse och sillpotatis. Innan dessert väntar goda ostar, kex och marmelad. Till dessert serveras tomtemors Ris á la Malta med saftsås och andra godbitar så som julgodis, klenäter och mandelmusslor. Om du ännu inte skulle vara mätt, får man självklart cirkulera kring julbordet en runda till.