– En idyllisk arbetsplats i mitten av Skåne!

Som kock hos oss på Höörs Gästgifwaregård representerar du ett kök som lägger ner kärlek och omsorg i varje komponent. Brinner du för mat och människor? Då kan detta vara jobbet för dig. Höörs Gästgifwaregård öppnade dörrarna första gången 1692 och trots stora förändringar historiskt sätt lyckas vi än idag ge gästerna en aning om alla berättelser som sitter i väggarna. Stor renovering genomfördes 2015 och idag ser vi anläggningar med ny och modern utrustning. Med finess och fingertoppkänsla har designen lyckats behålla charm och historia fram tills idag. Vi erbjuder idag våra gäster en helhetsupplevelse från och med att de checkar in på hotellet, tar en lugn stund i vårt spa, äter gott i restaurangen och kanske tar ett glas i puben innan läggdags. Till att de vaknar på morgonen efter, sätter sig på uteserveringen i solen med sin frukost innan de checkar ut. Ständigt siktar vi efter att skapa en känsla av trivsel och välmående!

Jobbet som kock innebär att du tillsammans med övriga teamet siktar mot att leverera en oförglömlig vistelse för våra gäster. Vi välkomnar gästerna hem till oss på Höörs Gästis, som vi i ordspråk kallas, och bjuder in dem på middag. En familjär stämning och ett välkomnande bemötande både bakom kulisserna och utåt för våra gäster. Det är viktigt för det stora samarbete vi dagligen gör.

 

Vi söker dig som …

… har ett gediget intresse för mat och service.
… siktar efter att lägga ner tid och engagemang i det dagliga arbetet.
… samarbetar och kommunicerar bra med andra.
… har en varm och öppen personlighet.
… älskar att ta allt med en nypa salt, eller övriga kryddor om så önskas.
… är flexibel och effektiv.
… ser fram emot att skapa en rolig och utvecklande arbetsplats.

 

Övrig information:

  • Vi söker en kock med anställning 100 %
  • Arbete både dagtid, kväll och upp till varannan helg

För att ansöka:

  • Vi vill gärna se ditt CV. Skriv ner om du har relevant erfarenhet som kan vara bra att veta om.

Vi alla önskar dig varmt lycka till med dig ansökan, hoppas vi hörs snart!

Ansök här
Skicka in ditt CV och personliga brev till ida.maran@hoorsgastis.se. Skriv Ansökan Kock i ämnesraden